FÜGGETLEN SZÍNHÁZ MAGYARORSZÁG: ÁLLATI SZÍNJÁTÉK – A ROMA KULTÚRA NAPJA

Állati színjáték

IDŐPONT: 2023. április 01. (szombat) 14:00 óra
HELYSZÍN: K11 Művészeti és Kulturális Központ (1075 Budapest, Király u. 11.)
Miben rejlik a közösség ereje? Ki tudunk- e bújni a jelenünket uraló online világ árnyékából és az igazi kapcsolataink felé fordulni? Az Állati színjáték ezekre, a napjainkban nagyon is, aktuális kérdésekre válaszol. A barátságról és összetartozásról szóló zenés, interaktív, családbarát előadáson a gyerekek és a felnőttek egyaránt jól szórakoznak.

Az állatokból álló színházi társulatnak szembe kell néznie a virtuális világ okozta nehézségekkel és a csoportjuk felbomlásával. A színház tagjai között megismerhetjük a kiöregedett társulatvezető kobrát, a komikus majmot, a fiatal szívtipró tigrist, a primadonna macskát és a segítőkész vakondot. A tagoknak talpon kell maradniuk, hogy megtanulják ki miben jó, miben kell változnia, hogy végül összetartóbb csapattá válhassanak. Mindehhez szükségük van a közönség segítségére is. Az előadás felhívja a figyelmet a közösségek fontosságára, és hogy a virtuális világ nem pótolhatja az emberi kapcsolatokat.

Előadják: Csányi Dávid, Pápai Rómeó, Balogh Orsolya, Nemcsók Nóra, Gerlits Réka/Vincze Erika

Az előadást rendezte: Csányi Dávid, Valcz Péter azonos című színdarabja alapján.

Időtartam: 2×45 perc, rövid szünettel.

Az előadást öt éves kortól ajánljuk.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálni e-mailben a regisztracio.eromuvhaz@gmail.com címen lehet. Az e-mailben kérjük, hogy tüntesd fel a résztvevők számát és nevét. Korlátozott számban érhetőek el férőhelyek, így a regisztrációk sorrendjében tudjuk biztosítani a helyeket.

Forrás: k11.hu