Közös nyelvünk a tánc – szeminárium

Közös nyelvünk a tánc – szeminárium

Lengyel–magyar szeminárium a táncról, mint közösségépítő tevékenységről. Az alkotói és előadói szeminárium középpontjában a „tánc” mint művészeti kifejezés áll. Farkas Zolán „Batyu” táncos, koreográfus és párja Tóth Ildikó „Fecske” többszörösen kitüntetett táncművészek arra tesznek kísérletet, hogy a magyar és a lengyel tánchagyományokból egy új koreográfiát hozzanak létre.
Időpont: 2023. május 17. ♦ szerda ♦ 14.00 óra
Helyszín: Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.)

A projekt keretében Ryszard Kocot és Joanna Kocot, a Miedarzanie lengyel táncegyüttes vezetői bemutatják saját alkotó módszerüket, fókuszálva annak azon momentumaira, melyek a koreográfiában a két nemzet közös táncnyelvét képviselik.

Előadók:

 

Waclaw Felczak Alapítvány

Támogató: Waclaw Felczak Alapítvány

Folk Fest Hungary

Szervező: Folk Fest Hungary

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett számos programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Bikás park, Etele út 55/a., a Bikás park mellett.
GPS koordináták: 
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7114213214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjárat alacsonypadlós, az 1-es villamos alacsonypadlós (CAF) változatát a menetrendekben aláhúzással jelölik.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012